فریلنسر شدن راهی سریع و آسان برای آغاز کسب درآمد در خانه است. به خصوص اگر بخواهید مهارتی را که اکنون دارید به صورت فریلنس فریلنس استفاده کنید، میتوانید همین امروز شروع کنید.
فریلنسر کیست؟
فریلنسر freelancer (آزادکار، دورکار یا خوداشتغال) عبارتی است که معمولا برای فردی که در یک حرفه یا تخصص مثل مهندسی، شبیه سازی رایانه ای، طراحی سازه، محاسبات سازه، نویسندگی، نویسندگی آگهی های تجاری، عکاسی، گرافیک، طراحی سایت، توسعه نرم افزار، ترجمه، تایپ متون، ویرایش متون، پژوهش، تولید محتوا، طراحی لباس، تولید آثار هنری، حسابداری، مشاوره کسب و کار، تدریس مجازی و غیره بصورت خوداشتغال (self-employed) و پروژه ای کار می کند، استفاده می شود. به عبارتی دیگر فریلنسر کسی است که در برابر دریافت مبلغی مبلغی، خدمتی ارائه میدهد و گرچه ممکن است ارتباطش با یک مشتری ادامه داشته باشد، انتظار ندارد کسی مشتری دائمی او باشد. گونهای از شغل آزاد است و مشابه کسبوکاری خانگی از طریق ارتباطات مجازی است.
چرا کسی باید به صورت فریلنس کار کند؟
چندین دلیل برای آغاز فریلنسینگ وجود دارند:
- میتواند یک شغل جانبی باشد که از طریق کسب درآمدی مضاف، بدهیهای خود را بدهید یا برای روز مبادا پول ذخیره کنید.
- اگر مهارتها و ابزار لازم کار را دارید، شروع فریلنسیگ ممکن است.
- میتوانید سریع آغاز کنید. به محض این که یک مشتری پیدا کنید، میتوانید به عنوان یک فریلنس درآمد کسب کنید.
- امکان استقلال بسیار زیادی را در یک شغل به شما میدهد.
- معمولا قابل انعطاف است و این امکان را دارید که به صورت پاره وقت یا خارج از ساعات کاری آن را انجام دهید.
همچنین مشکلاتی نیز ممکن است در راه وجود داشته باشد: - شکل گیری درآمدی به اندازه یک کار تمام وقت میتواند زمان بر باشد.
- پاداشی که در ازای کار به صورت فریلنس دریافت میکنید ممکن است متناسب آن نباشد.
- مدیریت چندین مشتری و پروژه به سازماندهی بالایی نیاز دارد.
- دستمزد یک فریلنسر تازهکار معمولا پایین است.
فریلنسرها معمولا چه کارهایی انجام میدهند؟
تقریبا هر خدمتی که برای یک کسبوکار دیگر فراهم میشود میتواند به صورت فریلنس باشد.
برخی مشاغل معمول فریلنسینگ از این دست موارد هستند:
- نویسنده فریلنس
- طراح وب فریلنس
- کتابدار فریلنس
- خدمات بازاریابی، روابط عمومی یا مدیر شبکههای اجتماعی فریلنس
برای آغاز فریلنسینگ به چه چیزی نیاز دارید؟
برای کار به صورت فریلنس، باید مهارتی داشته باشید تا به مشتریان احتمالی ارائه دهید.
اکثر افراد از تجربههای کاری خود استفاده میکنند و خدماتی را ارائه میدهند که مهارت آن را همین حالا هم دارند. در کنار یک خدمت، باید مواردی از این دست را هم در نظر گرفت:
- یک برنامه کسب وکار. شاید در حال راهاندازی یک کسبوکار رسمی خانگی نباشید (برای این که ببینید برای کار فریلنس به گواهی کسبوکار نیاز دارید یا خیر، با دفاتر پیشخوان دولت تماس بگیرید.) اما همچنان به برنامهای نیاز دارید که مشخص کند چه خدمتی ارائه میدهید، بازار هدفتان کجاست و راهبردهای بازاریابی شما چه هستند.
- وب سایتی که درباره شما و خدمت شما باشد و همچنین اطلاعاتی درباره سابقه شما و مدرکی رسمی از شما ارائه دهد.
- یک پروفایل در لینکدین. تمام شبکههای اجتماعی میتوانند برای یک فریلنسر شبکه مفیدی باشند، اما لینکدین یک رزومه آنلاین در جایی است که افراد حرفهای از آن استفاده میکنند. همچنین منبع بسیار خوبی برای پیدا کردن کارهای فریلنس نیز هست.
- شماره تلفن یا شماره موبایلی مختص کسبوکار که راه ارتباطی شما برای کارهای احتمالی باشد.
- یک کارت ویزیت با طراحی برازنده.
- فهرستی از خدمات شما و نرخ کارهای شما به عنوان فریلنس.
چگونه کار فریلنس پیدا کنیم؟
کارهای فریلنس تقریبا هر جایی پیدا میشوند. میتوانید این موارد را زیر نظر داشته باشید:
- شبکههای آنلاین خود و شبکههایی که در دنیای واقعی دارید.
- بازار هدف شما. بهترین جایی که فریلنسر میتواند مشتری پیدا کند جایی است که مشتری به دنبال کمک میگردد. بازار خود را بشناسید. بدانید مشتری چه میخواهد، برای کمک گرفتن چه میکند و برای کمک کردن به او یا ارائه ایده و منابع، در دسترس او باشید.
- سایتهای مشاغل فریلنس. سایتهای بسیار خوبی برای پیدا کردن مشاغل فریلنسینگ وجود دارند. از جمله سایت های خارجی می توان به آپ ورک (الانس و اودسک سابق)، گورو و فریلنسر اشاره کرد. برای کار به صورت فریلنس میتوانید به سایتهایی بروید که مهارتهای شما را مدنظر قرار دادهاند. تاپ تال برای برنامه نویسان و بلاگینگ پرو برای نویسندههای فریلنس از این دست موارد هستند.
- عضویت در انجمنهای صنعت خود. عضویت در چنین انجمنی نه تنها برای برقراری ارتباط مفید است، بلکه این انجمنها معمولا شبکهها، لیست مشاغل یا خبرنامههایی دارند که میتوانید با تبلیغ یا نوشتن مطلب در آنها، تخصص خود را به نمایش بگذارید.
برای شروع فریلنسینگ به آسانی در سایت فریلنسینگ کارینگر ثبت نام کنید و مهارت هایتان را وارد کنید. سپس برای پروژه های مرتبط با مهارتتان پیشنهاد قیمت منطقی ارسال کنید. پروفایل تان را به گونه ای بسازید که معرفی کننده مهارت ها و خدمات ارائه شده توسط شما باشد و اعتماد کارفرما را جلب کند. پروفایل شانس شما را در گرفتن پروژه ها افزایش می دهد. کارینگر سایت برون سپاری پروژه های آنلاین است. با ثبت نام کردن در کارینگر، فریلنسینگ را همین امروز شروع کنید. لینک ثبت نام
پنج فرصت شغلی دورکاری با درآمد بالای پنجاه هزار دلار در سال
یک ,فریلنس ,کار ,ارائه ,صورت ,مشتری ,به صورت ,صورت فریلنس ,ممکن است ,است که ,که در
درباره این سایت